דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


לביבות בגרסה אישית 

מאת    [ 09/12/2009 ]

מילים במאמר: 227   [ נצפה 3141 פעמים ]

לביבות בגרסה אישית 

חומרים :

4 י"ח תפו"א מגורד גס

1 י"ח בטטה מגורדת גס

1 סלסלה פטריות שמפניון קצוצות דק

4 גבעולי בצל ירוק קצוץ

1 כפית שום כתוש

5 ביצים

2 כפות קמח

מלח

פלפל שחור גרוס

100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת  

 

                     אופן הכנה  

את כל החומרים מערבבים בקערה ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס .

במחבת רחבה מחממים שמן רדוד .

בעזרת שתי כפות יוצרים צורת רצויה ומורידים לשמן .

מטגנים עד להזהבה הופכים ומטגנים את הצד השני עד להזהבה .

מוציאים לנייר סופג ומגישים בתוספת יוגורט או לאבנה .

 

שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב