דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


סופגניות ביס 

מאת    [ 09/12/2009 ]

מילים במאמר: 242   [ נצפה 8711 פעמים ]

     סופגניות ביס 

 

חומרים :

1 ק"ג קמח

50 גרם שמרים יבשים

150 גרם סוכר

1 כפית מלח

6 ביצים

רבע כוס ברנדי

גרידה מלימון אחד

חצי כוס שמן

1 כוס מים פושרים

                             אופן הכנה 

לתוך קערה רחבה מכניסים את הקמח ,השמרים ,הביצים הסוכר גרידת הלימון והברנדי  ולשים מעט .

מוסיפים את המלח השמן והמים ולשים עד לקבלת במק רך ומעט דביק .

מכסים ומתפיחים כ40 דקות .

מחלקים לכדורים קטנים ומתפיחים על גבי משטח משומן כשעה .

מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות מקסימום .

מכניסים את מיני הסופגניות ומטגנים  בצד אחד עד להזהבה ובמכה קטנה הופכים לצד השני .

ממלאים במילוי הרצוי ריבה שוקולד ריבת חלב וכ'ו מפזרים אבקת סוכר ומגישים .

שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב