פיטריות מוקפצות בשום ושמן זית מתכון מעולה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פיטריות מוקפצות בשום ושמן זית מתכון מעולה 

מאת    [ 26/11/2009 ]
מילים במאמר: 126   [ נצפה 35323 פעמים ]

 
 

פיטריות מוקפצות בשום ושמן זית:

החומרים:

1-שתי סלסילות פיטריות שמפניון טריות {ניתן להשתמש בסוגים אחרים או לגוון}

2-שלוש שיני שום טרי קצוץ

3-ארבע כפות שמן זית

4-אחד בצל קצוץ קטן

5-שלוש כפות רוטב סויה משובח או לפי הטעם

6-פיטרוזיליה קצוצה לקישוט

 

אופן ההכנה:

1-מחממים את השמן במחבת בעל תחתית דקה היטב אך לא יותר מידי שלא יישרף

2-מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה

3-מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן על אש בינונית עוד כשתי דקות בשלב זה אתם יכולים להוסיף מעט מלח לא להגזים כיוון שרוטב הסויה מכיל כמות מלח מספקת

4-מוסיפים את הפיטריות ומטגנים כ-10 דקות מוסיפים תוך כדי את רוטב הסויה מערבבים בתנועות קיפול עדינות ומסירים מהאש

7- מעבירים לקערת הגשה-ומקשטים בפיטרוזיליה קצוצה

ובתיאבון!!!

נ.ב-ניתן לשלב עם פסטה או תפוחי אדמה אפויים

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:

טלילה מיזרחי דאור מטפלת ברפואה משלימה מנהלת ומנחה משאבי אנוש

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב