אורז עם חלב
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

אורז עם חלב 

מאת    [ 16/10/2006 ]
מילים במאמר: 151   [ נצפה 39360 פעמים ]

 
 
אורז עם חלב, כאשר הוא עשוי כראוי הנו מעדן מלכים, ומהווה ארוחת ביניים נהדרת או קינוח חלבי לארוחה.
הסוד בהכנת קינוח זה הוא לא להוסיף יותר מדי סוכר, וזאת מכיוון שהחלב עצמו מוסיף למתכון מתיקות אותה קשה לאמוד בטרם עת.

להלן פרטי המתכון להכנת כ-8 מנות אחרונות:

מצרכים להכנת האורז:
* 2 כוסות אורז
* 3 כוסות מים
* ליטר חלב
* כפות סוכר (או לפי הטעם)

הוראות:
- מרתיחים את האורז (יחד עם המים) ומבשלים כ-15 דקות עד שהוא כמעט מוכן.
- מוסיפים את החלב והסוכר בהדרגה, ולסירוגין, עד שמתקבל אורז רך מאוד, במרקם "חלבי", וניתן לראות את החלב ממלא את החללים בין האורז.

לא לפחד לשים יותר מדי חלב - האורז שותה את הכל, ומרקמו הקטיפתי של המעדן חשוב יותר מהסיכון לנוזליות.

נותנים לכל העניין רתיחה קלה, מכבים את האש, ומוזגים לקעריות זכוכית.

מצננים עד לקירור מלא.

להגשה:
מקשטים כל מנה במעט סוכר חום, קינמון וקוקוס, ו... בתיאבון!





זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:


שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2015
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב