חומרים :
400 גרם פילה סלמון
עלי מנגולד טריים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כף שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כוס קמח
2 ביצים
אופן הכנה
בקערה מערבבים את הכוסברה הפטרוזיליה והשום ומתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס .
מצפים את הסלמון בתערובת עשבי התיבול ועוטפים בעלי מנגולד .
מכינים בלילה עם הביצים הקמח ומעט מים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה .
מוציאים מהשמן ומעבירים לתבנית חסינת חום .
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-8 דקות מוציאים פורסים לרצועות ומגישים כמנת פתיחה .
400 גרם פילה סלמון
עלי מנגולד טריים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כף שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כוס קמח
2 ביצים
אופן הכנה
בקערה מערבבים את הכוסברה הפטרוזיליה והשום ומתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס .
מצפים את הסלמון בתערובת עשבי התיבול ועוטפים בעלי מנגולד .
מכינים בלילה עם הביצים הקמח ומעט מים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה .
מוציאים מהשמן ומעבירים לתבנית חסינת חום .
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-8 דקות מוציאים פורסים לרצועות ומגישים כמנת פתיחה .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.