איקרה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

איקרה 

מאת    [ 18/10/2009 ]
מילים במאמר: 194   [ נצפה 4647 פעמים ]

 
 
קרה הינו אחד המאכלים שיש שאוהבים אותו מאוד ויש השונאים אותו מאוד .
כנשואה לבעל האוהב איקרה ניסיתי שנים להכינו על פי מתכונים מתוך ספרי בישול שונים .אך ללא הצלחה.
לפני שנים גיליתי מתכון בעיתון מאת שף פולני שהגיע לארץ שהציע לאדות את ביצי הדגים על גבי צלחת שמתחתיה מבעבעים מים בסיר רותח מאז שלמדתי זאת אני מצליחה ליצור איקרה לתפארת :
המרכיבים:
ביצי דג קרפיון מאודות
שמן
מיץ לימון
מלח
בצל מגורד וסחוט היטב
פלפל שחור
עונת דגי הקרפיון להם ביצים הינה בדרך כלל לפני חג הפסח , לעיתים אף ככמות גדולה בדג אחד ,ניתן לבקש ממוכר הדגים לבחור את אותם הדגים שיש בהם ביצים.

אופן ההכנה :
לאחר אידוי ביצי הקרפיון מכניסים למעבד מזון את ביצי הקרפיון עם מעט שמן ומתחילים להקציף את ביצי הדגים עם מעט שמן ומעט לימון לסירוגין עד אשר מתחיל להתהוות מיונז.{כמות השמן גדולה מכמות הלימון}.לא להגדיל את כמות השמן לפני שנוצר מרקם של מיונז. ממשיכים בהוספת כמות גדולה יותר של שמן תוך כדי כך הצבע מתבהר והמרקם הופך למוצק מוסיפים בצל מגורד וסחוט , מלח ופלפל לפי הטעם במידת הצורך ניתן להוסיף לימון להמשיך להקציף כל זמן שמוסיפים תיבול על מנת לא לפגוע במרקם, ומגישים עם קרקרים .







פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם.

אין מקום שהוא רחוק מדי.

אין זמן שהוא מאוחר מדי.
www.lifecoacher.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב