כבד קצוץ-קצת אחרת
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

כבד קצוץ-קצת אחרת 

מאת    [ 18/10/2009 ]
מילים במאמר: 146   [ נצפה 4697 פעמים ]

 
 
כבד קצוץ

כבד קצוץ הינו אחד המאכלים האהובים מאוד על אוהבי האוכל היהודי, מתברר שלא רק יוצאי העדה האשכנזית
אוהבים אותו אלא בני כל העדות . מתכון זה צמח במקרה , כשנשאר לי הרבה בצל מטוגן ומעט כבד והחלטתי לטחון את מה שנשאר עם חלה שנשארה משבת והטעם יצא כה מוצלח שאמצתי אותו . הכבד הקצוץ מכיל חלה מתוקה סחוטה ומטוגנת במקום ביצים קשות.

להלן המתכון :
1/2 ק"ג כבד צלוי על האש מטעמי כשרות .
3 כפות שמן
3 בצלים בינוניים פרוסים
1 כף סוכר חום
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
2 פרוסות חלה סחוטה .

אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל עם השמן ,מוסיפים כף סוכר , כפית מלח ומטגנים עד שהבצל שיזהיב, מוסיפים כבדים וחלה סחוטה ומטגנים עד שהכבד מוכן, יש להיזהר לא להגזים בבישול ע"מ שהכבד לא יתייבש מוסיפים פלפל שחור , טוחנים את הכול במטחנת בשר טועמים מתקנים תיבול במידת הצורך ומכניסים למקרר.

פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם.

אין מקום שהוא רחוק מדי.

אין זמן שהוא מאוחר מדי.
www.lifecoacher.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב