להכין גפילטע פיש-דגים ממולאים בקלות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

להכין גפילטע פיש-דגים ממולאים בקלות 

מאת    [ 18/10/2009 ]
מילים במאמר: 127   [ נצפה 11055 פעמים ]

 
 
להלן המתכון ל 10 קציצות לא גדולות :
1/2 ק"ג קרפיון טחון ( במידה ורוצים יותר יש להכפיל את הכמות )
1 בצל מגורד במגרדת גסה וסחוט .
3 כפות סוכר
1 כפית מלח עם בטן
1/4 כפית פלפל שחור
2 ביצים .
2 כפות קמח מצה

ציר דגים

לפרוס בצל גדול לפרוסות
1 גזר פרוס לפרוסות
3 כוסות מים
1 כפית מלח
3 כפות סוכר
1/2 כפית פלפל שחור

להרתיח את הציר , להוסיף את הקציצות לבשל 1/2 שעה .
ניתן למלא פרוסות דג קרפיון במילוי ולבשל עד אשר הדג רך.כשמבשלים יחד עם פרוסות דגים הרוטב נעשה קרוש,כשמכפילים את כמות הדגים מכפילים את הרוטב כולל התיבול.
להגיש קר עם חזרת

יחודו של המתכון באיזון הטעמים מתוק,מלוח,חריף. כמות הסוכר שנראית רבה איננה יוצרת מנה שהיא מתוקה מידי







פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם.

אין מקום שהוא רחוק מדי.

אין זמן שהוא מאוחר מדי.
www.lifecoacher.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב