סלט פטריות ביין יבש ועישבי תיבול
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט פטריות ביין יבש ועישבי תיבול 

מאת    [ 25/09/2009 ]
מילים במאמר: 72   [ נצפה 7013 פעמים ]

 
 

החומרים:

 סלסלת פיטריות שמפיניון

 4 שיני שום כתוש, אפשר גם יותר בהתאם לטעם

 בצל קטן קצוץ

1 כף חמאה

 ½ כוס יין יבש

 עשבי תיבול: טימין, רוזמרין, פטרוזיליה מלח

 אופן ההכנה: מפרידים את גבעול הפטרייה מהבסיס ולהניח כמו קערה בתבנית אפייה (ניתן גם לחתוך פטריות לרבעים ולפזר בתבנית). מערבבים את כל החומרים ושופכים מעל את הפטריות.,מכסים בנייר כסף, ואופים 25 דקות בחום 250 מעלות.בקרו באתר www.laisrael.net

 

http://www.laisrael.net
הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם
בעולם בקרו באתר www.laisrael.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב