דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


צלי בקר בניחוח צרפתי 

מאת    [ 18/08/2006 ]

מילים במאמר: 83   [ נצפה 33604 פעמים ]

בסיר טיגון אוטמים את נתחי הבשר בשמן זית מכל הצדדים (אפשר נתחי אוסובוקו, נתחי אנטריקוט, נתחי פאלש פילה וכל מה שהקצב יגיד שמתאים לבישול ארוך) ומוציאים לצלחת.

מטגנים באותו הסיר בצל או כרישה,שום קצוץ,גזר, סלרי ופטריות ,מוסיפים חצי בקבוק יין אדום משובח,כף רסק עגבניות ,סויה, מלח, פלפל ומעט אבקת מרק (אם חייבים).

מוסיפים את הבשר ומביאים לרתיחה.


מעבירים לסלוא קוקר יחד עם עגבניות חתוכות לרבעים, תפוחי אדמה,בטטה, 2 עלי דפנה וטימין טרי אם יש, מפעילים על אש נמוכה ומגישים עם אורז לבן.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


I'm Karni Tomer, a food explorer. Get caught up in my culinary love-affair and join me on a mouth-watering adventure to discover Singapore gastronomic paradise.

What are you waiting for? Let's WOK 'n' STROLL!




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב