מתכון - שרבט אפרסקים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון - שרבט אפרסקים 

מאת    [ 19/03/2009 ]
מילים במאמר: 103   [ נצפה 3994 פעמים ]

 
 
מתכון - שרבט אפרסקים

החומרים הדרושים:

קופסת שימורים של חצאי אפרסקים

חלבון

כף סוכר

אופן ההכנה:

כדאי לאחסן את קופסת השימורים במקרר למספר שעות לפני ההכנה. מרסקים את האפרסקים עם הסירופ שבקופסא במקסר מקציפים את החלבון עם כף סוכר לקצף סמיך ורך מוסיפים את מחית האפרסקים ומקציפים עוד דקה. את התערובת הזו אפשר לצקת למכשיר גלידה ולהמשיך לפי הולאות היצרן או אפשר גם להקפיא בתבנית קוביות קרח או בתבנית מוארכת . עם מחליטים להקפיא בתבנית מוארכת אז להקפיא למחצה { אחרי שעה בערך } להוציא מהמקפיא לפורר מעט במזלג או לאקציף קלות במיקסר ולהחזיר למקפיא.

אפשר להחליף את האפרסקים המשומרים באננס או משמש.




בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב