מתכון - בננות מטוגנות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון - בננות מטוגנות 

מאת    [ 19/03/2009 ]
מילים במאמר: 130   [ נצפה 28291 פעמים ]

 
 
מתכון - בננות מטוגנות

החומרים הדרושים:

למעטפת הבצק:

43 כוס קמח

1 כפית א.אפייה

2 כפות סוכר, 1 ביצה

שליש כוס חלב

6 בננות גדולות ושלמות

שמן לטיגון

א. סוכר

גיוון:

גלידה, ליקרים, אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח, א.אפייה והסוכר בקערה. טורפים את הביצה עם שליש כוס חלב ומוסיפים בבחישה לקמח. צריכה להיווצר בלילה שאפשר לטבול בה פירות. מחממים במחבת גדולה שמן בעומק 2 ס"מ מקלפים וחוצים את הבננות באורכן טובלים כל חצי בננה בבלילה ומניחים לנטוף כדי שהציפוי הבצקי יהיה דק שמים בשמן החם מאוד ומטגנים כ 3-4 דקות מכל צד עד שמזהיב.

מוציאים מהמחבת ושמים על צלחת שמרופדת בנייר ניגוב לספיגת השמן מגישים חם ובוזקים על הבננות סוכר או א.סוכר אפשר להגיש עם קובית גלידה או פירות או עם ליקר קצפת ואגוזים על הבננות






בתאבון
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב