מתכון - סחוג
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון - סחוג 

מאת    [ 19/03/2009 ]
מילים במאמר: 109   [ נצפה 7657 פעמים ]

 
 
מתכון - סחוג

שלא תטעו נכון שסחוג אמור להיות חריף חריף שאני בעצם כמעט לא מצליחה לאכול אותו הבאתי לכם פה מתכון של סחוג שהוא אומנם חריף אך מאוד טעים ואפשר לאכול אותו בלי לשרוף את הפה.

החומרים הדרושים:

12 פלפלים יירוקים ארוכים וחריפים

3 ראשי שום שלמים ומקולפים

2 חבילות כוסברה טרייה

3 כפות כוסברה ייבשה

2 גרגרים הל או קמצוץ אבקה

1 כפית מלח ומעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

לטחון הכל במג'מיקס לאחסן בקופסאות וניתן לשמש בפריזר מה ששומרים במקרר ניתן לערבב עם מעט שמן זית ששומר אותו.

הערה חשובה כששוטפים את הפלפל החריף עדיף לשים כפפות בידיים היות שאחר כך הידיים עלולות לשרוף מעט.





בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:


שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2015
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב