עוגת פירורים ושוקו ג'פס- מתכונים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת פירורים ושוקו ג'פס- מתכונים 

מאת    [ 12/03/2009 ]
מילים במאמר: 143   [ נצפה 3411 פעמים ]

 
 
. עוגת פירורים ושוקו ג'פס

החומרים הדרושים לעוגה:

3 כוסות קמח

1 שקית א.אפייה

1 כפית סודה לשתייה

200 גרם מרגרינה או כוס שמן

חצי כוס סוכרלבן,חצי כוס סוכר חום

3 ביצים, קורט מלח

1 גביע שמנת חמוצה

חצי חבילה שוקולד ג'פס

החומרים לציפוי:

1 כוס קמח, קורט מלח

4 כפות סוכר חום

100 גרם מרגרינה רכה

חצי חבילה שוקולד ג'פס

אופן ההכנה:

לחמם תנור מראש. לנפות יחד לתוך כערה קמח, א.אפייה, סודה לשתייה ומלח. בכלי שני לערבב את המרגרינה עם הביצים והסוכר. להוסיף לתערובת זו את השמנת ואת תערובת הקמח לסירוגין

הכנת הציפוי:

לערבב בקערה את הקמח, המלח והסוכר להוסיף את המרגרינה וליצור פירורים להוסיף לפירורים את השוקולד ג'פס .

הכנת העוגה לאפייה:

לשמן תבנית מלבנית 30X30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 לצקת את הבלילה לתבנית וליישר לפזר את תערובת ציפוי הפירורים והשוקולד ג'פס לאפות במשך 45 - 60 דקות




בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב