. כדורי שוקולד לפסח
החומרים הדרושים:
7 מצות, 1 כוס מים
רבע כוס קמח מצות
1 מרגרינה, 1 וחצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד, 9 כפות קקאו
100 גרם צימוקים { לא חובה }
100 גרם אגוזים { לא חובה }
כף ת.רום, 2 כפות יין
אופן ההכנה:
מפוררים את 7 המצות הקערה יוצקים 1 כוס מים חמים ומערבבים.
בקערה נפרדת ממיסים: את הסוכר, שוקולד, קקאו והמרגרינה ומביאים לרתיחה מוסיפים את יתר המצות שריסקנו רום ויין ומערבבים מוסיפים אגוזים וצימוקים עם רוצים ומערבבים מניחים להתקרר מעט { אך לא לקירור מוחלט } יוצרים כדורים ניתן לגלגל בקוקוס להניח בתוך סלסלאות נייר או לגלגל לגלילה כמו נקניק ואחר כך לפרוס בכל אופן בשתי הצורות צריך להקפיא לכמה שעות.
בתאבון
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:
החומרים הדרושים:
7 מצות, 1 כוס מים
רבע כוס קמח מצות
1 מרגרינה, 1 וחצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד, 9 כפות קקאו
100 גרם צימוקים { לא חובה }
100 גרם אגוזים { לא חובה }
כף ת.רום, 2 כפות יין
אופן ההכנה:
מפוררים את 7 המצות הקערה יוצקים 1 כוס מים חמים ומערבבים.
בקערה נפרדת ממיסים: את הסוכר, שוקולד, קקאו והמרגרינה ומביאים לרתיחה מוסיפים את יתר המצות שריסקנו רום ויין ומערבבים מוסיפים אגוזים וצימוקים עם רוצים ומערבבים מניחים להתקרר מעט { אך לא לקירור מוחלט } יוצרים כדורים ניתן לגלגל בקוקוס להניח בתוך סלסלאות נייר או לגלגל לגלילה כמו נקניק ואחר כך לפרוס בכל אופן בשתי הצורות צריך להקפיא לכמה שעות.
בתאבון
זמן הכנות:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net