לחמניות לפסח - מתכון פשוט
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לחמניות לפסח - מתכון פשוט 

מאת    [ 12/03/2009 ]
מילים במאמר: 84   [ נצפה 18271 פעמים ]

 
 
לחמניות לפסח

ניתן להוסיף זיתים ללחמניות

החומרים הדרושים:

2 כוסות קמח מצות דק

כפית מלח, כף סוכר

רבע כוס שמן או 100 גרם מרגרינה

4 ביצים, 1 כוס מים פושרים

אופן ההכנה:

מערבבים בקרעה את הקמח מצות עם הסוכר והמלח. מרתיחים את המים והשמן יוצקים על הקמח מערבבים ומקררים. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב ומשהים כרבע שעה למנוחה. יוצרים לחמניות בידיים משומנות או מניחים בתוך תבנית שקעים משומנת ואופים בחום בינוי 20-30 דקות עד שמתקבל צבע חום בהיר




בתאבון

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב