עוגת טו בשבט - מתכונים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת טו בשבט - מתכונים 

מאת    [ 12/03/2009 ]
מילים במאמר: 84   [ נצפה 3280 פעמים ]

 
 

עוגת ט"ו בשבט

החומרים הדרושים:

8 ביצים

1 וחצי כוס סוכר

150 גרם שוקולד מריר מגורד

100 גרם פירורי לחם, 1 כף קינמון

200 גרם פירות יבשים חתוכים דק { מישמש תמרים תאנים וכ"ו}

50 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים חוץ מהחלבונים ו1 כוס סוכר. לאחר מכן מקציפים את החלבונים עם 1 כוס הסוכר מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת זו מערבבים קלות בתנועות עטיפה יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ 50 דקות מקררים ומפזרים מלמעלה א.סוכר.




בתאבון

הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב