מתכון עוגת השרון
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת השרון 

מאת    [ 07/03/2009 ]
מילים במאמר: 162   [ נצפה 1710 פעמים ]

 
 

עוגת השרון

החומרים לבצק פריך:

250 גרם חמאה

43 1 כוסות אבקת סוכר

גרידה מלימון אחד

1 חבילה קמח אוסם תופח

130 גרם אגוזי מלך טחונית דק

החומרים למילוי:

1 וחצי קופסאות שמנת מתוקה

1 חבילה אינסטנד פודינג ווניל

1 ס.ווניל

100 גרם אגוזי מלך טחונים דק

אופן ההכנה:

מנפית את הקמח בקערה. לחוד, מערבבים בעזרת כף עץ או מערבל את כל יתר החומרים. יוצרים גומה בקמח ולתוכה מכניסים את כל החומרים המעורבבים מעבדים קצרות עד שכל הקמח נעלם יוצרים קובייה עוטפים בנילון ניצמד ומאחסנים במקרר לחצי שעה לפחות.

מרדדים את הבצק לתבנית מרובעת בגודל 30X30 מחוררים בערת מזלג ולאחר מנוחה של כרבע שעה אופים לצבע זהוב בעוד הבצק חם חוצים אותו לשניים ומקררים.

הכנת המילוי:

מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג מוסיפים ס.ווניל ואת ומחצית מן האגוזים שנותרו 32 מן הקצפת שמים על אחד הצאים של הבצק מיישרים ומכסים במחצית הנותרת למעלה חורחים את הקצפת הנותרת ומפזרים את שארית האגוזים מקררים היטב וחותכים למנות בעזרת סכין משור חדה.








בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב