מתכון עוגת דובדבנים בנוסח אנגלי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת דובדבנים בנוסח אנגלי 

מאת    [ 07/03/2009 ]
מילים במאמר: 98   [ נצפה 3353 פעמים ]

 
 

עוגת דובדבנים בנוסח אנגלי

החומרים הדרושים:

200 גרם חמאה

1 כוס סוכר

גרידה מלימון אחד

4 ביצים מופרדות

1 כוס ברנדי

1 וחצי כוס קמח תופח

100 גרם דובדבנים מסוכרים קצוצים גס

2X50 שבבי שקדים

50 גרם ריבת משמש או דובדבנים

אופן ההכנה:

מקציפים את החמאה עם הסוכר מוסיפים את גרידת הלימון ובאיטיות רבה את החלמונים והברנדי. מערבבים את הקמח עם הדובדבנים הצימוקים והשקדים מוסיפים לסירוגים את תערובת הקמח וחלבונים לא מוקצפים עד שנוצרת עיסה חלקה. מכניסים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים כ 40 דקות .

לאחר האפייה מורחים מלמעלה ריבה ומפזרים את שארית השקדים.






בתאבון



הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב