מתכון עוגת בננות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת בננות 

מאת    [ 07/03/2009 ]
מילים במאמר: 159   [ נצפה 15174 פעמים ]

 
 
עוגת בננות

החומרים:

שליש כוס א.סוכר

100 גרם חמאה

150 גרם קמח תופח

1 חלמון ביצה

גרידת לימון ס.ווניל

מלית:

600 גרם בננות בשלות

חצי קופסא שמנת מתוקה

2 קופסאות אינסטנט פודינג ווניל

1 וחצי כוס חלב

1 כוסית ליקר בננות

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הבצק ויצרים בצק אחיד וחלק. לאחר מנוחה של כרבע שעה משטחים על תבנית משומנת את הבצק בעובי של כ 3-4 מ"מ והדפנות בגובה של 3-2 ס"מ מחוררים בעזרת מזלג ואופים בחום בינוני כ 15 דקות או עד לקבלת צבע בהיר מאוד, מקררים.

המלית:

מקלפים את הבננות, חותכים לפרוסות, מפזרים עליהן מעט מיץ לימון, מעט סוכר וקצת ליקר בננות {כדי שלא ישחיר ו }. מקציפים את השמנת מתוקה ושמים בצד. מערבבים את א.הפודינג עם החלב, מוסיפים ליקר בננות ולבסוף גם את הקצפת.

שמית כחצי קילו מן הבננות על התחתית האפוייה {את השהרית מסננים ושומרים לקישוט} על הבננות מחליקים ומישרים את קרם הפודינג ואת הבננות שנותר ו מקשטים מלמעלה ומקררים לפחות כשעתיים.




בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב