מתכון עוגת פירות יבשים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת פירות יבשים 

מאת    [ 07/03/2009 ]
מילים במאמר: 73   [ נצפה 4430 פעמים ]

 
 
עוגת פירות יבשים

החומרים הדרושים:

חצי כוס סוכר

43 כוס קמח

א.אפייה, 2 ביצים

200 גרם פירות יבשים {צימוקים, תאנים, משמש, תמרים וכו",,,,,,,}

200 גרם אגוזים או שקדים

אופן ההכנה:

מערבלים את כל החומרים יחד במיקסר אין צורך לחתוך את הפירות יבשים או לקלות את האגוזים.

יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים כ 50 עד 60 דקות לאחר האפייה אפשר לעטוף אותה בנייר אלומניום ולשמור לזמן ממושך, לפני ההגשה פורסים דק מאוד.




בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב