מתכון רולדה ממולאת תפוחי עץ
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון רולדה ממולאת תפוחי עץ 

מאת    [ 07/03/2009 ]
מילים במאמר: 106   [ נצפה 4638 פעמים ]

 
 
רולדה ממולאת תפוחי עץ

החומרים לבצק:

2 כוסות קמח, 40 גרם מרגרינה

15 גרם שמרים, 1 ביצה, קורט מלח

4 כפות סוכר, 43 כוס חלב פושר

קליפת לימון מגורדת

החומרים למילוי:

300 גרם תפוחי עץ מקולפים פרוסים ומעט מבושלים

100 גרם צימוקים, פירורי ביסקוויט

50 גרם אגוזים קצוצים

לפיזור:

מעט קינמון, 4 כפות סוכר

למריחה:

חצי חבילה מרגרינה מומסת

אופן ההכנה:

ללוש את כל החומרים לבצק ולהניח בצד להתפחה לערבב את חומרי המילוי וכשהבצק כבר תפח מרדדים אותו מורחים עם מברשת מרגרינה מפזרים מהמילוי מגלגלים לרולדה מניחים בתבנית משומנת מפזרים למעלה סוכר וקינמון ואופים 43 שעה עד שעה{אפשר לסמן חריצים מעל הרולה לפני האפייה}.




בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב