מתכון עוגת שוקולד בתפוזים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת שוקולד בתפוזים 

מאת    [ 07/03/2009 ]
מילים במאמר: 161   [ נצפה 6500 פעמים ]

 
 
עוגת שוקולד בתפוזים

לעוגה זו דרושה לנו תבנית כמו של סיר פלא תבנית עם החור באמצע למי שאין אפשר לעשות בתבנית עגולה ואחרי האפייה לעשות חור באמצע בערת כוס

החומרים הדרושים:

120גרם מרגרינה, 43 כוס סוכר

4 ביצים, חצי כוס מיץ תפוזים

אחד וחצי כוס קמח, כפית וחצי א.אפייה

4 כפות גדושות קקאו

קליפת תפוז מרורדת

1 קופסא ג'לי בזק אוסם בטעם תפוז או משמש עם אין

2 - 3 תפוזים שלמים

אופן ההכנה:

לטרוף את המרגרינה עם הסוכר להוסיף את הביצים תוך כדי טריפה להוסיף את מיץ התפוזים עד שתיווצר עיסה קיצפית להוסים את הקמח א.האפייה וקליפת התפוז לערבב טוב לשמן את התבנית לצקת את העיסה ולאפות בחום בינוני כ 50 עד 60 דקות לצנן ולהפוך על צלחת להכין בכלי ניפרד פילחי תפוזים קלופים עם ג'לי בזק אוסם בטעם תפוז שהוכן לפי ההוראות שעל הקופסא השהג'לי קר והעוגה קרה ממלאים את חלל העוגה בג'לי עם תפוזים שחתוכים לקוביות באמצע ותפוזים שפרוסים לפרוסות מעוטרים למטה מסביב לצלחת בדופן העוגה






בתאבון

הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב