מתכון עוגת אגוזים עם מילוי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת אגוזים עם מילוי 

מאת    [ 07/03/2009 ]
מילים במאמר: 176   [ נצפה 5024 פעמים ]

 
 
עוגת אגוזים עם מילוי

החומרים הדרושים:

לבצק פריך לבן: חצי כוס סוכר, 150 גרם מרגרינה, 2 וחצי כוסות קמחתופח, 2 חלמונים, קליפת לימון מגורדת.

לבצק פריך שוקולד: 43 כוס סוכר,200 גרם, 2 וחצי כוסות קמח תופח, 5 כפות קקאו, 1 ביצה, כף ת.ווניל.

למילוי: 32 כוס חלב או מים, 250 גרם בוטנים או אגוזים קלויים וטחונים דק{כ 31 2 כוס}, 32 כוס פירורי ביסקוויט, 43 כוס סוכר, 31 כוס צימוקים, 50 גרם מרגרינה, קליפת לימון מגורדת, מעט קינמון, 1 ביצה למריחה.

אופן ההכנה:

להכנה המילוי: להרתיח את החלב או המים עם הסוכר והמרגרינה. להוסיף את הבוטנים או האגוזים ולהרתיח שנית להרחיק מן האש להוסיף את יתר החומרים למילוי לערבב ולקרר.

להכנת הבצק הלבן: לערבב בכערה את החומרים היבשים ואז להוסיף את החומרים הרטובים {את המרגרינה עדיף להמים המיקרוגל} ללוש ולהכין בצק.

להכנת בצק השוקולד: אותו דבר כמו הכנת הבצק הלבן.

לשמן תבנית בגודל 30X30 לרפד בו את בצק השוקולד לשטוח מעליו את המילוי לכסות בבצק השני {הלבן} למרוח בביצה טרופה וליצור סימנים בצורת קשת בעזרת מזלג לאפות בחום בינוני כ 40 עד 50 דקות.






בתאבון



הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב