מתכון עוגת פאי תפוחים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת פאי תפוחים 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 163   [ נצפה 10868 פעמים ]

 
 

פאי תפוחים

המצרכים לבצק:

3 כוסות קמח מנופה חצי כוס סוכר

2 חלמונים 2 כפות יוגורט 300 גרם חמאה רכה

החומרים למלית:

1 קילו חתוחי עץ ירוקים וחמוצים

6 כפות בערת ריבת משמש

3 כפות פירורי ביסקוויט

100 גרם צימוקים 50 גרם אגוזים קצוצים

3 כפות סוכר חצי כפית קינמון

1 כפית גרידת לימון 1 ביצה טרופה

ההכנה:

שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים לבצק חלק ואחיד מכסים ומניחים במקרר לשעתיים בינתיים חותכים את התפוחים לפרוסות דקות מחלקים את הבצק ל 32 ו 31 מרפדים את התבנית ב 32 הבצק משטחים על הבצק ריבה מעליו זורים את פירורי הבסקוויט ומעליו את התפוחים בקערה ניפרדת מערבבים את ה צימוקים, אגוזים, סוכר, קינמון, וגרידת לימון ומפזרים את הכל על תערובת התפוחים את 31 הבצק שנותר מניחים בפריז ל 10 דקות ומגרדים את הבצק בפומפיה גסה על התערובת באופן שווה {אפשר גם לחילופין לחתוך לרצועות ולסדר כשתי וערב}להבריש בביצה טרופה לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינהוני כחצי שעה עד 43 שעה


בתאבון



הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב