עוגת פירות הפוכה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת פירות הפוכה 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 101   [ נצפה 8102 פעמים ]

 
 

עוגת פירות הפוכה

לעיסה:

1 וחצי כוס קמח

1 א.אפייה

50 גרם מרגרינה

חצי כוס סוכר

1 ביצה

חצי כוס חלב

כפית ת.ווניל

הכנת העיסה:

לערבב את כל החומרים יחד

למלית:

50 גרם מרגרינה

רבע כוס סוכר

2 כוסות פרוסות פרות העונה

רבע כוס אגוזי פקאן

ההכנה:

ממיסים את המרגרינה וצקים אותה לתבנית עגולה או מרובעת אך לא מתפרקת.

מפזרים את הסוכר מניחים מעליו את פרוסות הפירות וחצאי האגוזים יוצקים על הכל את העיסה שעירבבנו אופים בחום בינוני כ 30 דקות כשמוציאים מהתנור הופכים את העוגה לצלחת הגשה ומגישים חם או קר.

{בהגשה בסיס העוגה למטה והפרות למעלה.

בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב