מתכון עוגת שושנים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת שושנים 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 151   [ נצפה 6656 פעמים ]

 
 

עוגת שושנים

לבצק:

4 כוסות קמח, 50 גרם שימרית,70 גרם מרגרינה רכה,חצי כוס סוכר, 2 חלמונים, 1 כף ת.ווניל או רום,קורט מלח, חצי כוס מים פושרים.

למלית:

1 כוס סוכר, 6 כפות קקאו, 2 כפות קינמון, 1 שקית ס.ווניל {לערבב הכל יחד}

למריחה:

25 גרם מרגרינה.

לציפוי:

1 חלבון

לסירופ:

חצי כוס מים רבע, כוס סוכר, 1 כפית ת.רום {להרתיח}

ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הבצק קודם את המוצרים היבשים ואז מוסיפים את המוצרים הרטובים לשים מעט עד לקבלת בצק חלק ומשהים לתפיחה כ 3 שעות מחלקים לכמה כדורים גדולים מרדדים כל כדור לעלה מורחים את המרגרינה המומסת ואז מפזרים את מלית הקינמון מגלגלים לרולדה חותכים לפרוסות ומסדרים בתבנית משומנת כשהצד הספירלי של העוגה הפרוסה כלפי מעלה כך מסדרים אותם אחד ליד השני מערבבים את החלבון ומורחים עם מברשת על העוגה אופים בחום בינוני כ 40 דקות כשהעוגה מוכנה וחמה שופכים מעל בצורה אחידה ושווה את הסירופ החם

בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב