מתכון עוגת שוקולד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת שוקולד 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 131   [ נצפה 5455 פעמים ]

 
 

עוגת שוקולד

החומרים:

100 גרם מרגרינה או חצי כוס שמן

2 כוסות סוכר

6 ביצים

3 כפות קקאו

2 ס.ווניל 1 א.אפייה

43 כוס מים פושרים

1 כף קוניאק

2 כוסות קמח

50 גרם אגוזים

לציפוי:

3 כפות קקאו, 3 כפות חלב, 3 כפות סוכר, 1 כפית קוניאק או רום{רתיחה אחת לכבות את האש ולהוסיף 25 גרם מרגרינה}

ההכנה:

ממיסים את המרגרינה עם 1 כוס סוכר, מים, ס.ווניל וקקאו רתיחה אחת ולכבות את האש להוסיף את הקוניאק להשהיר שיתקרר קצת להוסיף את החלמון {צהוב של הביצה} תוך כדי עירבוב להוסיף בהדרגה את הקמח והמים לסירוגין ולבסוף להוסיף את א.האפייה.

בכערה ניפרדת להקציף את החלבון {לבן של הביצה} + 1 כוס סוכר כשהקצף מוכן להוסיף את העיסה בעדינות בתנועות קיפולוגם את האגוזים. לאפות בחום בינוני שעה עד שעה וחצי


בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב