עוגת עם מלית פרג
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת עם מלית פרג 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 100   [ נצפה 4685 פעמים ]

 
 
עוגת עם מלית פרג

מלית הפרג

100 גרם פרג טחון

חצי כוס סוכר,2 כפות דבש

קליפת לימון מגוררת

חצי כפית קינמון

כוס חלב או מים

אגוזי מלך{לא חובה}

ההכנה:

מבשלים את הפרג והסוכר עם החלב או המים במשך כ 10 דקות מסירים מהאש מוסיפית את יתר החומרים ומקררים.

העוגה:

8 חלמונים, חצי כוס סוכר

2 וחצי כוסות קמח בערןהחומרים

1 א.אפייה, 43 כוס שמן

אחד וחצי כוס מים בערך

ההכנה:

לערבב את הכל להוסיף את המלית הפרג ולערבב שוב

שלב אחר ון:

8 חלבונים 1 כוס סוכר

להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת בתנועות עטיפה לאפות כשעה


בתאבון

הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב