עוגת מלכת שבא
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת מלכת שבא 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 126   [ נצפה 3308 פעמים ]

 
 
עוגת מלכת שבא

החומרים הדרושים:

250 גרם שוקולד מריר, 200 גרם מרגרינה

200 גרם דבש,1 כוס קמח,רבע כוס שמן

6 חלמונים, 6 חלבונים, 3 כפות סוכר

100 גרם שקדים מולבנים או לחילופין אגוזי מלך

30 גרם שוקולד מריר מגורד לעיטור

ההכנה:

ממיסים את השוקולד והחמאה בכרעות ניפרדות במיקרוגל.

מקציפים: את החמאה הממוסת והדבש מוסיפים את השוקולד המומס מקציפים היטב ומוסיפים בהדרגה את החלמונים מנפים פנימה את הקמח ומוסיפים גם את השמן והשקדים או האגוזים.

בכערה שנייה מקציפים את החלבונים עם הסוכר וכשזה מוכן מוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד שופכים לתבנים ואופים כשעה ורבע עד שעה וחצי הופכים את העוגה מכינים סירופ שוקולד מ:6 כפות סוכר 6 כפות מים ו 6 כפות קקאו מחממים על הגז שופכים על העוגה וכשזה מתקרר מקשטים בפירורי שוקולד.

בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב