עוגת משמש, אננס או אפרסקים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת משמש, אננס או אפרסקים 

מאת    [ 03/03/2009 ]
מילים במאמר: 142   [ נצפה 19538 פעמים ]

 
 

עוגת משמש, אננס או אפרסקים {משומרים}

זו עוגה מאוד קלה להכנה

החומרים הדרושים:

2 כוסות קמח, 1 א.אפייה

43 כוס סוכר, חצי כוס שמן

2 ביצים, כף ת.ווניל

חצי גביע לבן {או מיץ של הליפתן לעוגת פרווה}

כף מיץ לימון, קורט מלח

מעט קליפת לימון מגורדת

1 קופסא שימורים משמש, אננס או אפרסקים

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים יחד {חוץ מהפירות בקופסת השימורים} עד שמיתקבלת עיסה כבדה ולצקת לתבנית במריחה

לסנן את המשמש מהנוזלים שבקופסא להניח בצורה מסודרת מעל העיסה לא לדחוף את הפרי לתוך העוגה מישום שתוך כדי האפייה הפרי שוקע לבד. לאפות כשעה.

בגמר האפייה כשהעוגה עדיין חמה אפשר להרטיב אותה בסירופ של הפרי שנישהר.

אפשר להכין ג"לי משמש לשפוך אותו על העוגה לאחר שהיא התקררה ואפשר גם במקום המשמישים והג"לי לאחר האפייה להוסיף תותים וחלבונים מוקצפים בסוכר ואז לאפות שוב כ 10 דקות עד להשחמה.


בתאבון


זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב