מתכון קורואסון
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון קורואסון 

מאת    [ 21/02/2009 ]
מילים במאמר: 141   [ נצפה 2530 פעמים ]

 
 

קרואסון:

1 ק"ג קמח, 6 כפות סוכר, 6 כפות שמן, 50 ג"ר שמרים של שימרית

1 כוס מים חמים,4 בצים, 2 סוכר ווניל.


2 חבילות מרגרינה {לא לשים בבצק לחלק ל 8 חלקים}

ההכנה:

ללוש מכל החומרים בצק אחיד וחלק לחלק ל 8 חלקים כמו כן לחלק את המרגרינה ל 8 חלקים לרדד כל חתיכת בצק ולמרוח עליה את המרגרינה לקפל ל 2 כמו בורקס לשים לילה במקרר ולמחרת לפתוח בעזרת מערוך כל חתיכה לרדד לעיגול ושוב לחלק אותה ל 8 חלקים {כמו פיצה} וכל חתיכה לגלגל מהחלק הרחב לחלק הצר ולאפות בחום בינוני.

ניתן לטבול בדבש

הכנה הדבש:

לבשל 1 וחצי כוס סוכר ו 1 וחצי כוס מים + 2 סוכר ווניל וכאשר העוגות יוצאות מהתנור בעודם חמים לטבול אותם בנוזל החם.

ניתן גם למרוח שוקלד דבש או ממרח תמרים לפני שמגלגלים את הבצק

בתאבון

איריס מקונדטורית דונדוש

הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב