עוגת שוקולד ותמרים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת שוקולד ותמרים 

מאת    [ 05/02/2009 ]
מילים במאמר: 142   [ נצפה 2823 פעמים ]

 
 
החומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת:
1 כוס תמרים מזן מהג'ול מגולענים וקצוצים
1 כוס מים רותחים
1/3 כוס טחינה
50 גרם שוקולד מריר מומס במיקרוגל
2 כפות סילאן (דבש תמרים)

1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/3 כוס שמן קנולה

1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפייה
3 כפות קקאו

1/3 כוס אגוזים (מלך, פקאן) קצוצים גס

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה את התמרים הקצוצים והמים הרותחים למרקם אחיד. מוסיפים את הטחינה, השוקולד המומס והסילאן ומניחים בצד עד להצטננות.
מוסיפים את הביצים, השמן והסוכר ומערבבים היטב להאחדה מלאה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים (קמחים, אבקת אפייה, קינמון, וקקאו) - רצוי לנפות
מערבבים את שתי התערובות במהירות - רק עד שאין גושים. מוסיפים את האגוזים, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
אופים כ-30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

נילי לנדאו מרקיאר - הבעלים של אפייה ארגונית - סדנאות לפיתוח אישי ומקצועי באמצעות אפייה. גם סדנת אפייה חווייתית, גם תכנים ניהוליים אירגוניים וגם, ארוחת חגיגית לסיום.
http://www.ofim.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב