דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מכונות קפה - טיפים לטחינת הקפה 

מאת    [ 16/12/2008 ]

מילים במאמר: 163   [ נצפה 3737 פעמים ]

אחד המרכיבים החשובים באיכות הקפה שתכין הינה טחינת הקפה.
הטחינה אידיאלית תביא אתכם לתוצאה של אספרסו הנשפך בצורה קבועה ואיטית לתוך הכוס. טחינה עבה מדי "תטפטף" לתוך הכוס וטחינה דקה מדי תגרום לאספרסו להישפך לתוך הכוס מהר והתמצית שתיווצר תהיה דלילה.

מומלץ ל'שחק' עם רמת הטחינה עד להגעה לרמת מזיגה אופטימלית. מזג האוויר והזמן משנים את הכוונון ולכן אחת למספר שבועות ייתכן ותדרש/י לכוונן מחדש את המטחנה.

מטחנה איכותית ומידת טחינה נכונה יספקו לכם את המרקם הרצוי והטוב ביותר של הקפה.
שינויים קטנים בכוונון המטחנה יובילו לתוצאות משמעותיות. מומלץ מאוד לטחון את הקפה בבית ממש לפני הכנת האספרסו, מכיוון שקפה שנטחן מראש והיה חשוף לאוויר, מתחמצן ולכן מאבד מן הארומה והטעם.

בצידה ורוכשים קפה טחון מראש מומלץ לסגור אותו בכלי ואקום או שקית אטומה ולהניח במקום מוצל, קריר ויבש.

ברכישת מטחנת קפה יש להחין בין מטחנת תבלינים פשוטה שאינה מאפשרת שליטה על רמת הטחינה ובין מטחנת קפה ביתית היכולה להגיע לתוצאות רצויות באיכות הקפה שתכין. מטחנת קפה ביתית עולה בין 1000-1500 ש"ח.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב