כמעט כולנו אוהבים דברים מתוקים ובד"כ אנו משתמשים בהרבה יותר סוכר מהמומלץ. דבר שיוצר בעיות רבות החל מעודף משקל וכלה בסכרת.
אנו ניתן מספר הסברים על תחליף הסוכר הטבעי ביותר הקיים היום.
ושמו סטיוויה.
רוב האנשים בתרבות המערבית פשוט מכורים לסוכר ! הסוכר בא בצורות שונות ומשונות ובטעמים שונים וברוב המשקאות הוא מוצר מספר 2 או 3 ברשימת המרכיבים. מדוע ?
פשוט מאוד את הטעם המתוק כמעט כל ילד אוהב. וסוכר הוא מוצר מאוד זול, קילו סוכר עולה מספר שקלים בלבד ולכן כמעט כל יצרן ריבות , יעדיף לשים סוכר מאשר פרי טבעי כי זה הרבה יותר זול ! בריבות מסוימות אחוז הסוכר מגיע לעיתים ל70% !!!
סטיוויה הוא צמח המגיע אלנו מדרום אמריקה ויש לו תכונות רבות ומבורכות.
הסטיוויה ממתיקה פי 30 יותר מסוכר ! ולמרות זאת היא לא מכילה קלוריות.
אלא אפילו מנקה ומחטאת את הפה מבקטריות שונות.
דבר זה עושה את הצמח למוצר אידאלי לסובלים מסכרת - שאסור להם לצרוך סוכר, או לאנשים העושים דיאטה דלת פחמימות.
יתרון נוסף של הסטיוויה הוא שהיא משפרת את הפרשת האינסולין דבר שחשוב מאוד לחולי סכרת .
את הסטיוויה ניתן לקבל במספר צורות אבל הצורה המומלצת ביותר לטעמי זו הצורה הטבעית. כלומר עלים מיובשים.
שמים מספר עלים בתה ובפירוש מרגישים מתיקות . אם כי זו מתיקות שונה מהמתיקות של הסוכר הלבן לו אנו רגילים.
ניתן לגדל את הסטיוויה גם בעציץ בבית, ומחירו כשתיל מספר שקלים בודדים.
ככל שהוא מזוקק יותר ומרוכז יותר מחירו עולה בהתאם.
זהו אכן תחליף הסוכר הבריא ביותר והוא תופס תאוצה בעיקר במשקאות בריאות ובמוצרים המיועדים לחולי סכרת.
שווה לנסות
אנו ניתן מספר הסברים על תחליף הסוכר הטבעי ביותר הקיים היום.
ושמו סטיוויה.
רוב האנשים בתרבות המערבית פשוט מכורים לסוכר ! הסוכר בא בצורות שונות ומשונות ובטעמים שונים וברוב המשקאות הוא מוצר מספר 2 או 3 ברשימת המרכיבים. מדוע ?
פשוט מאוד את הטעם המתוק כמעט כל ילד אוהב. וסוכר הוא מוצר מאוד זול, קילו סוכר עולה מספר שקלים בלבד ולכן כמעט כל יצרן ריבות , יעדיף לשים סוכר מאשר פרי טבעי כי זה הרבה יותר זול ! בריבות מסוימות אחוז הסוכר מגיע לעיתים ל70% !!!
סטיוויה הוא צמח המגיע אלנו מדרום אמריקה ויש לו תכונות רבות ומבורכות.
הסטיוויה ממתיקה פי 30 יותר מסוכר ! ולמרות זאת היא לא מכילה קלוריות.
אלא אפילו מנקה ומחטאת את הפה מבקטריות שונות.
דבר זה עושה את הצמח למוצר אידאלי לסובלים מסכרת - שאסור להם לצרוך סוכר, או לאנשים העושים דיאטה דלת פחמימות.
יתרון נוסף של הסטיוויה הוא שהיא משפרת את הפרשת האינסולין דבר שחשוב מאוד לחולי סכרת .
את הסטיוויה ניתן לקבל במספר צורות אבל הצורה המומלצת ביותר לטעמי זו הצורה הטבעית. כלומר עלים מיובשים.
שמים מספר עלים בתה ובפירוש מרגישים מתיקות . אם כי זו מתיקות שונה מהמתיקות של הסוכר הלבן לו אנו רגילים.
ניתן לגדל את הסטיוויה גם בעציץ בבית, ומחירו כשתיל מספר שקלים בודדים.
ככל שהוא מזוקק יותר ומרוכז יותר מחירו עולה בהתאם.
זהו אכן תחליף הסוכר הבריא ביותר והוא תופס תאוצה בעיקר במשקאות בריאות ובמוצרים המיועדים לחולי סכרת.
שווה לנסות