קציצות עוף (או הודו) ברוטב עדשים אדומות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קציצות עוף (או הודו) ברוטב עדשים אדומות 

מאת    [ 16/10/2008 ]
מילים במאמר: 145   [ נצפה 13094 פעמים ]

 
 
החומרים:
לקציצות:
600 גר' חזה עוף טחון
1 גזר מגורד
1 בצל מטוגן או מגורד
מעט פטרוזליה
מעט כוסברה
3 כפות פירורי לחם
ביצה
פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
שמן קנולה
1 בצל קצוץ דק
קופסא של רסק עגבניות
2 כוסות עדשים אדומות לאחר שנשטפו במים קרים
סוכר,פפריקה מתוקה, ומלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל חומרי הקציצות בקערה ולהניח בצד לספיגת הטעמים
2. הכנת הרוטב:
בסיר רחב לשים מעט שמן קנולה ולהוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה
3.להוסיף את העדשים האדומות ולערבב
4. להוסיף את רוטב העגבניות ולערבב
5.להוסיף תבלינים
6.להוסיף מעט מים רותחים
7. לגלגל את הקציצות ולהניח בסיר הרוטב
8. להוסיף עוד מים רותחים עד לכיסוי הקציצות
9. להרתיח את הסיר ולערבב בעדינות על מנת שהקציצות לא ידבקו
10.להוריד לאש קטנה ולכסות את הסיר, ולתת לקציצות להתבשל כ- 40 דקות.
הרוטב יוצא מאוד סמיך וטעים.
בתיאבון
דבורה גפני
בעלת חברת סקאייפיקס- אלבומי תמונות של ישראל מהאוויר בהתאמה ללקוח(מתנה ללקוחות ועובדים,לחו"ל, חגים,כריסמס וכו'.
http://skypics.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב