עוגיות קוקוס פריכות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגיות קוקוס פריכות 

מאת    [ 11/10/2008 ]
מילים במאמר: 174   [ נצפה 25783 פעמים ]

 
 

את העוגיות הנהדרות האלה חובה להכין עם הזאטוטים.

החומרים: כוס וחצי קוקוס, כוס וחצי קמח רגיל, חצי שקית א. אפיה, 2 ביצים, 200 גרם חמאה רכה, חצי כוס סוכר. מי שלא אוהבים קוקוס יכולים להמיר את הקוקוס בקמח (מלא או רגיל) בכמות זהה.

ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים יחד ולשים אותם לבצק אחיד

 2. נותנים לבצק לנוח לפחות 10 דקות, ובינתיים מרפדים תבניות בנייר פרגמנט ומחממים את התנור ל- 180 מעלות.

 3. מרדדים את הבצק לעלה עבה (חצי ס"מ - סנטימטר - קחו בחשבון שזה ישאר גובה העוגיות לאחר אפייתן. העוגיות האלה לא תופחות בתנור והן שומרות על גודלן המקורי לאחר האפיה)

 4. יוצרים צורות בעזרת כל מיני חרצני צורות, או כוס, ואפשר גם להרכיב דמויות (דובי, ג'ירף, פיל, פרפר וכו') בדיוק כמו בפלסטלינה

 5. מניחים כל עוגיה (ואין צורך לשמור על רווחים) בתבנית ומשגרים לתנור האפיה.

 6. אחרי כרבע שעה (כשהעוגיות הזהיבו) מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר. זה הזמן להכין כוס תה או קפה ולהנות מהן.

הערה חשובה: בעקבות פניות בעניין דביקות הבצק - ניתן להניח את הבצק לחצי שעה במקרר לפני רידודו.

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


בישולים עם ילדים
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר מודיעין
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב