דג סלמון בשומר ויין לבן -מתכון מיוחד לראש השנה מתכון לדג סלומון מיוחד לחג
החומרים:
4 נתחי דג סלמון
4 כפיות חמאה
2 פקעות שומר פרוסות דק
1 כף זרעי כוסברה
1 כוס יין לבן יבש
5 כוכבי אניס
6 פרוסות לימון
מלח ופלפל גרוס א
ופן ההכנה: מחממים תנור לחום של 200 מעלות. יוצרים מנייר אפייה ארבע כיסים לשאלהם נכניס את הדג, באורך וברוחב של כ-30 ס"מ. מחלקים את השומר, זרעי הכוסברה, כוכבי האניס והלימון לארבע המעטפות. מניחים נתח סלמון בכל מעטפה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים לכל מעטפה כף חמאה. מחלקים את היין בין המעטפות וסוגרים כל מעטפה בעזרת קיפולים קטנים, כך שתהיה אטומה ככל האפשר, כדי למנוע את "בריחת" האדים. אופים כ-15 דקות. המעטפות יתפחו מעט בגלל האדים. חותכים בסכין פתח בכל מעטפה ומגישים .למאגר המתכונים לחצו
http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם
אם אתם מטיילים בעולם גאו מתגוררים בעולם ומעוניינים בקשר עם הקהילה היהודית והישראלים בעולםבקרו באתר www.laisrael.net
אם אתם מטיילים בעולם גאו מתגוררים בעולם ומעוניינים בקשר עם הקהילה היהודית והישראלים בעולםבקרו באתר www.laisrael.net