טרנד המסעדות הכשרות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

טרנד המסעדות הכשרות 

מאת    [ 22/08/2008 ]
מילים במאמר: 135   [ נצפה 1859 פעמים ]

 
 
סבא שלי עליו השלום היה שומר כשרות מובהק.אני זוכר את רבעי העוף מונחים על השיש מומלחים כהלכה ואת רצועות הבשר לידם.
מאז ועד לפני 8 שנים בערך לא שמעתי כ"כ על מושג הכשרות וכחילוני טיפוסי השתדלתי שלא לאכול כשר .כי כשר זה לא טעים וכשר זה לא נימוח בפה.
בשנת 2000 נפתחה מסעדת ברונו במרכז עזרריאלי,כמה משוגעים לדבר בניהם עובד אלכורת והשף אייל שני הימרו על פתיחת מסעדה כשרה במרכז קניות הומה.תוך כמה שנים נפתחו מסעדות כשרות רבות וגם טרנד זה נהפך לאחת מההצלחות הקולינריות האחרונות.
עם ישראל גילה את הכשרות ונהנה לחזור לשורשים של סבא ,כשר זה לא "מוקצה" כשר זה טעים עסיסי ומיוחד.
החוג הדתי לאומי והאנשים השומרים מסורת יצאו החוצה ושמחו להרגיש מחוזרים .
בתל אביב ,רעננה,ראשון לציון נפתחו מסעדות שף כשרות שבנו תפריטים מיוחדים שעושים רק טוב למונח מסעדה כשרה.
דוד ליאור יועץ קולינרי
מסעדה בתל אביב | אולם כשר
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב