זיתים ברוטב עגבניות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

זיתים ברוטב עגבניות 

מאת    [ 03/08/2008 ]
מילים במאמר: 164   [ נצפה 6461 פעמים ]

 
 

החומרים:

 350 גר' חרוזי זיתים ירוקים

 1 כף פפריקה מתוקה איכותית

 4 כפות שמן רגיל

 400 גר' רסק גס מעגבניות משומרות כולל הנוזלים.

 5 שיני שום גדולות פרוסות.

 5 שיני שום מרוסקות.

 1 כפית כמון טרי

 1.5 כפות סוכר רגיל

שתי פרוסות לימון משומר

סחוג מרוקאי לפי הטעם

1 מקל סלרי קצוץ מאד דק.

כוסברה או פטרוזיליה לקישוט. ועוד פלחי לימון כבוש לקישוט.

אופן ההכנה:

זיתים לסנן ולהשרות פעם ראשונה במים רותחים ל5 דקות. לסנן לשטוף במים קרים. להשרות שוב במים קרים ל- 20 דקות. להוצאת מליחות- לסנן. בסיר נירוסטה, לשים שמן, להוסיף את כל התבלינים- פפריקה,סוכר,כמון,כל השום,צ'ילי או חריף אם רוצים. לחמם הכל יחד רק עד שיש ארומה של התיבול, לערבב. להוסיף עגבניות מרוסקות גס. להוסיף לימון כבוש חתוך לחתיכות לא גדולות. - לא חובה אבל מוסיף כמון לכסות ולבשל 20 דקות מכוסה מרגע הרתיחה. להנמיך אש. להוסיף זיתים לבשל על אש קטנה שוב כ- 45 דקות. להעביר לכלי זכוכית לקירור. להגשה לפזר כוסברה או פטרוזיליה ופלחי לימון כבוש למאגר המתכונים לחצו

http://www.laisrael.net
הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם
מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל
פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד
בקרו באתר
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב