סלט סלק
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט סלק 

מאת    [ 03/08/2008 ]
מילים במאמר: 120   [ נצפה 14476 פעמים ]

 
 

2-3 סלק  

2 לימון

5שיני שום

1 כפית מלח

 1 כפית שמן זית

מעט כמון

כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה: שוטפים ומרתיחים את הסלק במים עד ללריכוך חותכים את הסלק הטרי לקוביות,או מרסקים בפומפיה  סוחטים לימון מגרדים או קוצצים או כותשים  שיני השום ומוסיפים את יתר התבלינים לסלק. למתכונים נוספים בקרו באתר :www.laisrael.net סלק: קיימות שלוש קבוצות של זני סלק: מתורבתים, בר ועשבים. מבין הזנים המתורבתים, בולט בחשיבותו סלק הסוכר, המכיל כמות גדולה של סוכר בשורשיו ומשמש לייצור יותר מ-40% מהסוכר הלבן בעולם. מספר זנים מתורבתים אחרים, הנבדלים קלות אלו מאלו בטעמם ובמרקמם, קרויים סלק אדום ומשווקים למאכל. סלק זה הוא מקור טוב לוויטמין C ומקור צבעו האדום באנתוציאנין וביטאלין (פיגמנט מבוסס אינדול) המצויים בשורשיו.למאגר המתכונים לחצו

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד בקרו באתר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב