מתכונים לאירוח:פשטידת בשר
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכונים לאירוח:פשטידת בשר 

מאת    [ 03/08/2008 ]
מילים במאמר: 183   [ נצפה 10786 פעמים ]

 
 

החומרים:

100 גרם צלעות בקר

 500 גרם חזה עוף

 2 ביצים

1 תפוח אדמה, קלוף 3

 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק

מלח

1/2 כפית כורכום

מיץ מ-1/2 לימון

5 כפות שמן

אופן ההכנה: בסיר גדול עם מים מבשלים את הבקר. אחרי 30 דקות מוסיפים את העוף ומבשלים עוד 10 דקות. מוסיפים לסיר 2 ביצים בקליפתן ותפוח אדמה ומבשלים עוד 30 דקות, או עד שהבשר רך. אם יש צורך מוסיפים עוד מים. מוציאים את הביצים וקולפים אותן. מסננים את הבשר. במטחנת בשר טוחנים את הבשר, העוף ותפוח האדמה. קוצצים את הביצים הקשות ומוסיפים לתערובת. בזו אחר זו מוסיפים את שאר הביצים (שלא בושלו), ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויציבה. מוסיפים פטרוזיליה, תבלינים ולימון. מחממים את השמן בסיר בינוני עמוק ויוצקים לתוכו את תערובת הבשר. מכסים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-25 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת. מסירים מהאש ובעזרת סכין חד ומרית משחררים את הפשטידה מדפנות הסיר. הופכים אותה בזהירות על צלחת שטוחה. משמנים מעט את הסיר ומחזירים לתוכו את הפשטידה, כשהצד המושחם כלפי מעלה. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה, עוד 10 דקות, כך שהפשטידה תשחים מכל הצדדים. מעבירים לצלחת הגשה. למאגר המתכונים הגדול

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד בקרו באתר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב