קבב ביתי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קבב ביתי 

מאת    [ 30/06/2008 ]
מילים במאמר: 168   [ נצפה 33572 פעמים ]

 
 
קבב הוא אחד מאבות המזון של המנגל הישראלי. מתכון זה הוא מתכון בסיסי להכנת קבב בבית, והסוד שלו הוא: בשר טרי.

להלן מתכון פשוט וקל להכנה בבית:

מרכיבים: (לכמות של כ-30 קציצות קבב)
- קילו אחד בשר טרי (עגל או שפונדרה)
- 250 גר' שומן כבש
- צרור פטרוזיליה קצוצה דק
- כף פלפל שחור גרוס
- כפית מלח

אפשר גם להוסיף:
- 3 שיני שום כתושות
- 3 כפות צנוברים קצוצים דק.

אופן ההכנה:
- טוחנים את הבשר והשומן יחד במטחנת בשר. אם אין מטחנת בשר בבית - כדאי לבקש מהקצב את הבשר שהוא כבר טחון)
- מערבבים את יתר המרכיבים יחד עם הבשר והשומן הטחונים
- יוצרים קציצות קבב מהתערובת וצולים.

דרגת הצלייה המומלצת לקבב היא מדיום וול - כך שהשומן יהיה שרוף חלקית, והבשר עשוי טוב.

על מנת להגיע לדרגת הצלייה המתאימה - יש להניח את הקבב על האש, רגע לאחר שכבו הלהבות הגדולות, ולצלות כ-5 דקות מכל צד.

היות ועוצמת האש משתנה מפעם לפעם - כדאי לבדוק ולטעום קבב אחד לפני ההורדה מהאש.

בתיאבון!
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב