ממרח פסטו
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

ממרח פסטו 

מאת    [ 30/06/2008 ]
מילים במאמר: 170   [ נצפה 52350 פעמים ]

 
 
הבזיליקום (ריחן) הוא אחד מצמחי התבלין המופלאים ביותר עבורי: סתם ככה - כמו שהוא, בתוך כריך או טוסט הוא פשוט עושה את ההבדל בין סתם כריך לכריך מעולה.

הבעיה העיקרית עם הבזיליקום לדעתי היא שהעונה שלו לא ארוכה במיוחד, ומהר מאוד הוא מתחיל לפרוח ולאבד את כמות העלים והטעם שלהם. למקרה זה, יש פתרון, וקוראים לו: ממרח פסטו.

ממרח פסטו אפשר לשמור במקרר למשך תקופה ארוכה (חודשיים לפחות), ולהשתמש בו בכל הזדמנות: לשידרוג סנדוויץ' או טוסט, הכנת רוטב מהיר לפסטה ועוד.
אז קדימה - לעבודה!

מרכיבים:

- 2 כוסות מלאות עלי בזיליקום שטופים
- 4 שיני שום גדולות קלופות
- חצי כוס צנוברים קלויים (לקלות במחבת על אש בינונית עד להשחמה)
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- שליש כוס שמן זית

ההכנה מאוד פשוטה: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון, וקוצצים דק, עד שמתקבלת מחית במרקם פסטו.

להכנת רוטב מעניין לפסטה, אפשר לחמם יחד עם שמנת מתוקה ועוד קצת מלח.

מאחסנים במקרר, אפשר להוסיף עוד קצת שמן זית כדי שישתמר יותר טוב, ומשתמשים כמה שיותר!

בתיאבון!
זמן הכנות:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב