דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


ממרח פסטו 

מאת    [ 30/06/2008 ]

מילים במאמר: 170   [ נצפה 53902 פעמים ]

הבזיליקום (ריחן) הוא אחד מצמחי התבלין המופלאים ביותר עבורי: סתם ככה - כמו שהוא, בתוך כריך או טוסט הוא פשוט עושה את ההבדל בין סתם כריך לכריך מעולה.

הבעיה העיקרית עם הבזיליקום לדעתי היא שהעונה שלו לא ארוכה במיוחד, ומהר מאוד הוא מתחיל לפרוח ולאבד את כמות העלים והטעם שלהם. למקרה זה, יש פתרון, וקוראים לו: ממרח פסטו.

ממרח פסטו אפשר לשמור במקרר למשך תקופה ארוכה (חודשיים לפחות), ולהשתמש בו בכל הזדמנות: לשידרוג סנדוויץ' או טוסט, הכנת רוטב מהיר לפסטה ועוד.
אז קדימה - לעבודה!

מרכיבים:

- 2 כוסות מלאות עלי בזיליקום שטופים
- 4 שיני שום גדולות קלופות
- חצי כוס צנוברים קלויים (לקלות במחבת על אש בינונית עד להשחמה)
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- שליש כוס שמן זית

ההכנה מאוד פשוטה: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון, וקוצצים דק, עד שמתקבלת מחית במרקם פסטו.

להכנת רוטב מעניין לפסטה, אפשר לחמם יחד עם שמנת מתוקה ועוד קצת מלח.

מאחסנים במקרר, אפשר להוסיף עוד קצת שמן זית כדי שישתמר יותר טוב, ומשתמשים כמה שיותר!

בתיאבון!
זמן הכנות:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב