בלינצ'ס גבינה מלוח
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

בלינצ'ס גבינה מלוח 

מאת    [ 01/06/2008 ]
מילים במאמר: 197   [ נצפה 21349 פעמים ]

 
 

מנה ראשונה טעימה קלה וחלבית - המתאימה במיוחד לחג השבועות.

חומרים לחביתיות


    • 2 ביצים
    • כוס חלב
    • מעט מלח
    • 3/4 כוס קמח
    • כף שמן 
    • מחמאה לטיגון

חומרים למלית 


    • 150 גרם פרומעז מפוררת
    • 2 כפות שמנת חמוצה
    • 50 גר' צנוברים
    • מעט מלח

הוראות הכנה


    • מערבבים את כל חומרי החביתיות לתערובת אחידה.
    • מחממים היטב מחבת ללא שמן (יש כבר שמן בחביתיות).
    • יוצקים את החביתיות אחת - אחת עם מצקת בתנועות סיבוביות (חצי מצקת = חביתיה).
    • מטגנים כל חביתיה מצד אחד בלבד - עד שקצוותיה מתחילים להתרומם מהמחבת.
    • מסדרים את כל החביתיות בצד - שם הם יחכו עד לסיום הטיגון.
    • מערבבים את כל חומרי המלית היטב - עד לקבלת תערובת רכה ואחידה.
    • ממלאים את החביתיות באופן הבא:

      • במרכזה של כל תביתיה מפזרים בערך כף תערובת, בפס המכסה את השליש הפנימי של החביתיה.
      • מקפלים את שני צידיה של החביתיה לכיוון ומעל המילוי.
      • מקפלים את שני הצדדים ההפוכים - כמו מעטפה.

    • לאחר סיום הכנת כל החביתיות יש לסדר בתבנית, לפזר מעל פירורי גבינת קצ'קבל ולאפות בחום גבוה בתנור במשך כ-5 דקות.
    • לחלופין - ניתן לטגן במחמאה.

בתיאבון!

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב