קינואה עם חמוציות, בצל, גזר וקישואים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קינואה עם חמוציות, בצל, גזר וקישואים 

מאת    [ 20/05/2008 ]
מילים במאמר: 126   [ נצפה 16238 פעמים ]

 
 

קינואה היא אחת מהתגליות הקולינריות הגדולות של השנים האחרונות מבחינתי - מדובר בקטניה עם טעם של פחמימה, והרבה חלבונים, מה שעושה אותה גם יעילה מבחינה דיאטטית.

מתכון זה הוא וריאציה על המתכון הקלאסי של הקינואה בירקות, עם תוספת קטנה - חמוציות:

מרכיבים


    • בצל גדול מגורר
    • 2 קישואים (או זוקיני) מגוררים
    • 2 גזרים מגוררים
    • כוס וחצי קינואה שטופה
    • שתיים וחצי כוסות מים
    • חצי כוס חמוציות מיובשות
    • כף שטוחה מלח

הוראות הכנה


    • מגררים את כל הירקות לתוך סיר בינוני, ומאדים במשך כרבע שעה.
    • מוסיפים את הקינואה, וממשיכים לבשל עוד כמה דקות
    • מוסיפים את המים והחמוציות
    • מרתיחים, ומבשלים על אש נמוכה כ- 30 דקות
    • מסירים מהאש, ומגישים.

בעת ההגשה ניתן לפזר אגוזי מלך מעל, וגם כוזברה הולך טוב
בתאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב