קייטרינג בופה או הגשה לשולחנות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קייטרינג בופה או הגשה לשולחנות 

מאת    [ 02/08/2018 ]
מילים במאמר: 547   [ נצפה 576 פעמים ]

 
 

לקראת אירוע מתמודדים עורכי האירוע מול מספר שאלות בעלות משמעות רבה. אחת מהן נוגעת לתחום האוכל שיוגש באירוע. והוא מציב את הדילמה בין הגשת המנות לשולחנות באמצעות צוות מלצרים לעומת קייטרינג בופה. אז מה באמת מומלץ מבין שתי האפשרויות הללו? ראשית עלינו להגדיר במדויק מה שונה בין שתי צורות ההגשה. לאחר מכן נגדיר לעצמנו מה חשוב לנו שיהיה. מכאן הדרך להחלטה - קצרה.

קייטרינג הגשה – מה זה?

אירוע שנערך בשיטת קייטרינג ההגשה הינו אירוע בו האורחים ישבים במקומותיהם לצד השולחנות ברחבי האולם, וצוות רחב של מלצרים מגיש להם את המנות לפי סדר מתוכנן ומוגדר מראש. לרוב מדובר במנה ראשונה או מנת פתיחה, מנה מרכזית ומנת קינוח. אירוע שמתנהל בשיטה זו מחייב היערכות מתאימה עם צוות נרחב של מלצרים שיהיו אחראיים על השולחנות של האורחים, המלצרים יגישו במועד את המנות הרצויות. כמו כן צוות זה מסיר את הכלים לאחר האכילה ומוודא כי על השולחן יש שתיה מספקת וכלים נקיים.

מה הם היתרונות של קייטרינג הגשה?

יש מספר יתרונות בולטים לקייטרינג הגשה –


    • המוזמנים מקבלים את האוכל בלא טרחה ומאמץ. יש שיאמרו שזו שיטה מכבדת יותר שנוחה למספר רב של אורחים.
    • כאשר מדובר על אורחים שלא יכולים לנייד את עצמם בקלות, השירות האישי חשוב פי כמה. כך יכול נכה או אדם מבוגר לקבל את מנתו ללא טרחה עד למקום שלו.
    • בעלי האירוע יכולים לשלוט על הנעשה. הם יכולים לוודא כי לכל אורח יש מקום מתאים ונוח בסביבה הולמת. בעלי האירוע יכולים לדאוג לאורחים ולהכין לכל אחד מקום ישיבה מוצלח ונעים.
    • אירוע כזה הינו אירוע מסודר באווירה מתוכננת ונשלטת. האורחים כולם אוכלים את אותה מנה בו זמנית.

קייטרינג בופה – מה זה?

קייטרינג בופה הינו קייטרינג בו האוכל כולו מוכן בנקודה מרכזית. ואילו כל אחד מהאורחים צריך לגשת בכוחות עמו ולהכין לעצמו את הצלחת הרצויה לו. אין כאן צוות של מלצרים שטורח ומכרכר סביב האורחים. כל אחד ייגש בכוחות עצמו ויארגן את המנה הרצויה לו. האורח יוכל לסקור את האפשרויות ולבחור את מה שמתחשק לו לאכול.

מה הם היתרונות של קייטרינג בופה?

גם לקייטרינג בופה יש יתרונות –


    • באירוע כזה יכול כל אורח לנהל את הארוחה שלו בעצמו, בלי להיות מוכתב לסדר הכללי של האירוע.  כל אחד יכול לבחור את המנות המועדפות עליו בקצב שלו.
    • בשלב בו אנשים ניגשים למלא לעצם את הצלחות קיימת אינטראקציה בין האורחים. מה שיוצר במקום אווירה חברתית ונעימות כללית.
    • בעוד באירוע בו יש חלוקה על ידי מלצרים האורחים תלויים בחסדם של המלצרים ונאלצים לחכות עד שיביאו להם מהמטח את המזלג הרצוי, באמצעות קייטרינג בופה יכול כל אורח לעזור לעצמו בכוחות עצמו. בנקודה מרכזית באולם הוא יכול למצוא את הכלים הרצויים לו וכל מה שהוא צריך. בצורה כזו חש כל אורח שהוא חלק פעיל מהאירוע.
    • כאשר אורח מרגיש שהוא צריך לדאוג לעצמו הוא הופך להיות פעיל יותר. האקטיביות שלו יוצרת אווירה נעימה יותר במקום.

לקראת אירוע ומתלבטים מה להזמין? מה שמנחה אתכם בקבלת ההחלטה צריך להיות התאמה לאופי האירוע שלכם ולאורחים שעתידים להשתתף בו. האם מדובר באורחים שמרניים שמתאים להם אירוע מאורגן כפי שמקובל מימים ימימה? או שמא יש לכם אורחים בראש פתוח שייהנו לחוות אירוע דינמי יותר? רק אם התשובה שלכם לשאלה זו חיובית מתאים לכם לבחור קייטרינג לאירועים בשיטת בופה.

קייטרינג לחתונות ושמחות צריך להתאים לאופי האירוע שלכם. רק כך תהיו מרוצים מהאוכל, מההגשה ומטיב האוכל. חשבו על המטרה ועל הצרכים. הכירו את החברות השונות שמציעות קייטרינג באזורכם וקבלו את ההחלטה הנכונה לכם!

מאיה - מפיקת אירועים 

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב