איך מכינים בצק סוכר?
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

איך מכינים בצק סוכר? 

מאת    [ 15/08/2016 ]
מילים במאמר: 423   [ נצפה 2593 פעמים ]

 
 

 

כל מי שנכנס לאתרי אינטרנט של אימהות, קבוצות בפייסבוק או אפילו צפה בעונה האחרונה של "ארץ נהדרת" יכול היה לראות שעיצוב עוגות בבצק סוכר כבש את המדינה והפך להיות הדבר שכול האימהות מדברות עליו.

אין אימא שלא רוצה לילדה שלה עוגה מעוצבת בבצק סוכר עם דמויות שונות מסרטי קולנוע, חוברות קומיקס, דמויות מעולם הספורט או חפצים ומותגים שונים. אין אימא שלא מציגה בפייסבוק את פאר יצירתה, עוגה שהיא אפתה עם עיצוב מעשה ידיה. אפשר להבין מדוע, הרי לא מדובר בדבר פשוט והוא כל כך מהנה וטעים שאפשר להבין מדוע אימהות רבות לא מפסיקות להכין עוגות שכאלה ולהציג אותן לכולם.

כל מי שרוצה ללמוד כיום איך מכינים בצק סוכר , לא צריכה ללכת רחוק מדי. יש אינספור אתרי אינטרנט עם הסברים כתובים וסרטוני הדרכה על עבודה עם בצק סוכר שמראים כיצד אפשר להכין בצק שכזה, מלבד זאת יש לא מעט סדנאות שמלמדות הכל אודות הכנת בצק סוכר. שם ניתן ללמוד מפי מומחית בנושא איך מכינים את הבצק, כיצד מעצבים דמויות, איך משלבים אותן על העוגות ועוד.

על מנת להקל עליכן, הכנו כאן מדריך קצר כיצד להכין בצק סוכר. חשוב מאוד לעבוד על פי ההוראות כמובן, וחשוב לא פחות, לנסות יותר מפעם אחת, גם אם זה לא מצליח בפעם הראשונה, ברור מאליו שזה יכול להצליח בפעם השנייה.

 

מה צריך בשביל להכין בצק סוכר?

בשביל להכין בצק סוכר, יש צורך בק"ג סוכר, רבע כוס מים, ו400 גרם מרשמלו. יש לערבב את המרשמלו והמים ביחד, לחמם במיקרוגל עד שהמרשמלו נספג ומתמוסס, לאחר מכן להמשיך לערבב, בשביל שהתערובת תהפוך לקרם. על מנת שהיא לא תישרף יש לחמם עשר שניות ולא יותר בכל פעם. בסך הכל במצטבר, זה אמור לקחת בין 3 ל-4 דקות חימום.

לאחר מכן מעבירים את הקרם לקערה של מיקסר, מוסיפים חצי מכמות הסוכר, מערבבים הכל עם המיקסר במהירות איטית, ולאט לאט מוסיפים את יתרת הסוכר. את היתרה האחרונה שנשארה, מורחים על גבי משטח העבודה.

לקראת הסוף מוצאים מגבירים את הקצב של המיקסר, על מנת לוודא שהאבקה השתלבה היטב בבצק. בסיום התהליך מעבירים את הבצק אל משטח העבודה, ומוודאים שהמרקם שנוצר איננו דביק ואחיד בשטחו ובצבעו.

בסיום התהליך משתמשים בבצק סוכר מיד בשביל לבנות עיצובים שונים, אלו יכולים להיות עיצובים על פי העין או על פי מודלים אשר ניתן לרכוש בכל חנות שמוכרת כלים למטבח וכן בסופרמרקטים ובמקומות נוספים. אם מחליטים שלא להשתמש באותו שלב בבצק, אז יש לעטוף אותו מיד בניילון נצמד, ולשמור בטמפרטורת החדר למשך חודש.

כאמור ניתן לאפות עוגות מעוצבות בבצק סוכר, עוגיות , קאפ קייקס ועוד, לאחר אפיית העוגה אפשר להתחיל להכין את העיצובים שרוצים. 

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב