דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פסטה פנה ברוטב שמנת אספרגוס ועגבניות 

מאת    [ 05/04/2008 ]

מילים במאמר: 127   [ נצפה 8917 פעמים ]

פסטה פנה ברוטב שמנת אספרגוס ועגבניות

חומרים ל4 מנות :

21 ק"ג פסטה פנה (צינורות )
10 י"ח גבעולי אספרגוס חלוטים במים רותחים למשך דקה
4 י"ח עגבנייה חתוכה לקוביות
100 גרם חמאה
21 ליטר שמנת מתוקה 42% שומן
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
חופן עלי בזיליקום קצוצים


אופן הכנה
את הפסטה מבשלים לפי הוראות היצרן מסננים מקררים תחת מים זורמים לעצירת הבישול ומערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות .
חותכים את האספרגוס לקוביות .
מחממים מחבת עם חמאה ומכניסים את קוביות העגבנייה מקפיצים במשך דקה ומוסיפים את האספרגוס מקפיצים דקה נוספת ויוצקים פנימה את השמנת מביאים לרתיחה .
מתבלים במלח פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט .
מכניסים את הפסטה ומערבבים היטב מביאים לרתיחה ומסירים מהאש .
בהגשה מפזרים את עלי הבזיליקום הקצוצים .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב