דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


כבד עוף בריבת בצל ומרסלה 

מאת    [ 06/12/2005 ]

מילים במאמר: 128   [ נצפה 19006 פעמים ]

300 ג' כבדי עוף נקיים
5 בצלים פרוסים דק
1 וחצי כוס יין מרסלה
2 שני שום
1 כף גדושה סוכר
2 כפות שמן
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף חמאה (או מרגרינה)
1 כף שמן זית
מלח
פלפל

הוראות הכנה

לחמם 2 כפות שמן, להוסיף את הבצלים ולטגן בחום גבוה עד להזהבה.
להוסיף את כף הסוכר, להמשיך לטגן עד קבלת גוון קרמלי של הבצלים.
לצקת מעל את היין+ החומץ ולהביא לרתיחה.
להנמיך הלהבה עד למינימום האפשרי ולבשל על סף רתיחה למשך כשעה.
להוסיף מלח ופלפל גרוס גס.

לחמם מחבת נוספת עם החמאה+ שמן זית
לטגן את הכבדים למשך זמן קצר
(ניתן לעטוף את הכבדים לפני הטיגון בחזה אווז מעושן)

להניח בצלחת עגולה את ריבת הבצל החמה ומעליה את הכבדים המטוגנים

ב ת א ב ו ן
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב